27 Şubat 2014 Perşembe

Kingdom Online Hakkında Bilgilendirme


Merhaba Hermod okurları;
Bu blog yazımda sizlere Kingdom Online hakkında basit ama bir o kadarda önemli bilgiler vermek istiyorum. Biliyoruz ki bir oyunu satın almadan veya indirmeden önce ilk yapmamız gereken bu oyunun bizim bilgisayarımızın sistemleri için uygun olup olmadığıdır. Bu nedenle yazıma Kingdom Online sistem gereksinimleri ile başlamak istiyorum.

Mmorpg oyunlarda sistem gereksinimlerini önemsemek gerek çünkü sizinle aynı anda aktif bir şekilde işlem yapan birçok oyuncu ile anlık iletişim içerisindesiniz. Minimum değerler bilgisayarınızda olması kesin gerekli olan değerlerdir. Bu değerlerin altında bir bilgisayarın oyunumuzda sorun yaşamama ihtimali yoktur.
Sistem gereksinimlerinden sonra ikinci önemli konumuz üyeliktir. Oyunumuzu indirmek ve Kingdom Online sitesinde her bölümü inceleyip rahatça forum sayfamızda paylaşım yapabilmek için, www.nttgame.com adresine giriş yaparak kayıt olmanız gerekir. Almış olduğunuz ID NTTGame çatısı altındaki tüm oyunlara giriş yapmanızı sağlayacaktır. İngilizce bilmediğin için üyelik alamıyor diyen oyuncularımızda http://tr.portal.nttgame.com/Index sitemize bu linkten giriş yaparak sitemizi Türkçe kullanabilir. Üyelik bilgilerinizi doğru doldurmaya ve doldurmuş olduğunuz bilgileri unutmamaya özen gösteriniz.
Son olarak oyun indirme ve kurulum bölümümüz bulunmaktadır. Resmi sitemizde oyunlar kategorisinden ilk olarak Kingdom Online'nı seçmemiz gerekir. Kingdom Online'nın sitesine giriş yatığınızda İndir butonunu göreceksiniz bu butonu kullanarak oyunumuzu çok rahat bir şekilde indirebilirsiniz.
Eğer sitemize giriş yapmadıysanız butonu tıkladığınızda üye girişi yapmanızı yada üyeliğiniz yoksa üye olmanızı isteyecektir.
NOT: Oyun indirme dosyamız Kingdom Online oyunumuzda henüz aktif değildir. Kapalı betadan önce aktif hale getirilecektir.

0 yorum :

Yorum Gönder