20 Mart 2014 Perşembe

Kingdom Online Pet Sistemi

Pet’ler oyun içerisinde oyuncuların işlerini kolaylaştırır. Öldürmüş olduğumuz yaratıkların içerisinden düşen sandıkları toplar. Pet’i olmayan bir oyuncu kazanmış olduğu tüm hediyeleri manüel olarak toplamak zorunda kalır. Bu işlemde belli bir süreden sonra oyuncuları sıkabilmektedir.
Pet’in bir diğer özelliğimde sadece seçmiş olduğunuz eşyaları toplayabilmesidir. Bu özellik sayesinde ihtiyacınız olmayan eşyaların çantanızı doldurmasını da engelleyebilirsiniz. Pet’ler oyunculara savaş sırasında seri olma şansı tanır ve her oyuncuda olması gereken bir özelliktir.
Pet’lerde bineklerde olduğu gibi üç şekilde kazanılabilir.
1.Görev ile binek sahibi olma: Oyun içerisindeki görevlerden bazıları hediye olarak pet vermektedir.
2.NPC Morak’tan satın alarak binek sahibi olma: Moran Siena haritasında W415 N231 koordinatlarında bulunmaktadır. Bu tüccar birkaç çeşit pet türü satın alabilirsiniz.

3.Nakit mağazadan satın alarak binek sahibi olma: Nakit mağazamızda bulunan pet’ler oyun içerisindeki pet’lerden görünüş olarak farklıdır. Mağazadan alınan pet’ler oyunda daha çok fark edilmenizi sağlar.
Kingdom Online Kayıt Ol                                                                                                           Kingdom Online Oyna

0 yorum :

Yorum Gönder