10 Haziran 2014 Salı

Knight Online 2. Klan Turnuvası

     01 Haziran 2014 tarihinde Pazar günü gerçekleştirdiğimiz Knight Online'nın 10. yılı dolayısıyla 2. klan turnuvamız  Fulya / İstanbul'da Yapı Endüstri Merkezinde güzel ve eğlenceli dolu dolu bir günle son buldu.

     Birinci turnuvadan sonra ekip olarak etkinliğimiz boyunca yaşadığımız tüm sıkıntıları düşündük. Almış olduğumuz notlar üzerinden fikir alış verişi yapacak 2. büyük klan turnuvamızı tasarladık.
Tüm davetlilerimiz organizasyonun büyüklüğünden ve yapılan çalışmadan memnun olmuş gibi gözükmekteydi.
Biz bir aile olarak biliyoruz ki Knight Online gönüllerin oyunu, her oyun severin birçok anısının olduğu bir maceradır. Bu zamana kadar Knight Online oyuncuları hiç bir araya getirilmemiş ve bu aile büyütülmeye çalışılmamıştır.

     Etkinliklerimizin asıl amacı bu aileyi bir araya getirerek oyuncularımıza daha keyifli eğlenceli profesyonel bir ortam sunmaktır. Türkiye'de kendi turnuvasını düzenleyen ilk MMORPG oyunu olarakta Knight Online'na olması gerektiği yere taşımaya başladık. 10 yıl geçmesine rağmen hala ilklerin oyunu olmayı başarabilen bir MMORPG oyunu oynamak ve yönetmek bir ayrıcalıktır.
   
     Katılan katılamayan gönülleri bizimle orada olan ve turnuvamızı destekleyen herkese teşekkür edirim. 3. Klan Turnuvasında siz değerli oyuncularımızın bizi yanlız bırakmayacağını biliyoruz. Bu güzel hatıraları kaçıran tüm oyuncularımızı bir sonraki etkinliğimizde aramızda görmekten mutluluk duyarım.


0 yorum :

Yorum Gönder